مشاوره حقوقی رایگان - پیش بینی حکم قاضی

درپرونده ای بجای فروش نامه ؛ تقسیم نامه قرار داده شده که درمتن آن اشاره بفروش ملکی با سند عادی بصورت ناقص و بدون مبلغ نوشته شده . سند عادی عنوان شده بوجود نیامد . پس خریداران به هرشکل دست خطی مبنی بر اقرار بفروش از چندتن از وارثان فروشنده اخذ نمودند وتعدادی تایید ننمودند. آیا قاضی حکمی مبنی بر اینکه افرادی که این اقرارنامه را امضا نمودند فروش را پذیرفته اند پس باید سهمشان را به خریداران منتقل کنند و وراثی که اقرارنامه را تایید و امضا ننموده اند همچنان صاحب ملک باندازه سهمشان باقی خواهند ماند ؟ ممکن است اینگونه رایی صادر شود و اصلا نمونه اش دیده شده ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن مدارکتان بررسی بیشتر شود تا با گفتگوی متقابل اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام صدور حکم دادگاه بستگی به مستندات و دلایل ارائه شده به دادگاه خواهد داشت

طبق قانون ، اقرار اشخاص ، بر علیه خود ایشان ، در مراجع قضایی قابل استناد است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی نتیجه قابل پیش بینی نیست و به عوامل گوناگونی بستگی دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست.
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

رای در چار چوب دادخواست صادر خواهد شد.اگر در اثنای رسیدگی اختلاف در مالکیت و فروش شده باشد بسته به اقرار و تایید فروش و خرید توسط خریدار و فروشنده رای صادر خواهد شد،

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی هرکسی به اندازه سهمش که فروخته که هیچ، اما کسی که نفروخته کماکان به اندازه سهمش در ملک شریک است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی فراوان لیکن اظهار نظر دقیق مستلزم بررسی اسناد است

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام کاربر گرامی اولا اظهارنظر قطعی منوط به بررسی کلیه مدارک و گفتگوی متقابل می باشد ولیکن بنحو اجمالی طبق فرمایشات جنابعالی درصورتیکه خواسته اثبات وقوع بیع باشد احتمال تجزیه وجود ندارد یا بیع واقع گشته یا نگشته است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

قابل پیش بینی نیست بستگی به اسناد و مدارک دارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. موضوع شما ابعاد مختلفی دارد که با ملاحظه سند می توان بهتر مشاوره صورت گیرد. لیکن باید دید طرف شما طرع دعوی کرده است یاخیر و با چه خواسته ای ، در مجموع آناه که اقرار به فروش را پذیرفته اند متعهد به اقرار خود می باشند. لیکن آنان که اقرار ننموده اند در دادگاه می بایست خصوص رد دعوی طرف دفاع نمایند . مهمتر این که چنانچه ثمن در معامله مجهول باشد مطابق قانون معامله باطل است . بهتر است با وکیل دادگستری در محل خود حضوری و ارائه مدارک مشاوره نمایید . تشکر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بنظر راي مورد نظر شما صادر نمي شود