مشاوره حقوقی رایگان - سود دوران مشارکت

با سلام
یک واحد آپارتمان از فرد الف بصورت پیش خرید خریدم. به همان صورت به فرد ب فروختم.
در قرارداد مبایعه نامه من با فرد الف مبلغ وام نوشته 20 میلیون وام بافت فرسوده.
در قرارداد با فرد ب نیز دقیقا به همان صورت نوشته ایم.
حال که فرد ب بدون هماهنگی با من به همراه فرد الف به بانک مراجعه و وام مزبور را با 10 میلیون سود دوران مشارکت (یعنی 30 میلیون) تحویل گرفته و سند واحد مذکور هم مستقیما به وی انتقال داده. سپس طرح شکایت بر علیه من کرده و در دادگاه بدوی نیز بخاطر 10 میلیون سود دوران مشارکت رای بنفع خود گرفته است.
بنده میتوانم کاری بکنم؟
آیا وقتی من در تحویل وام سمتی نداشته ام محکومم؟

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام شخص ج چون طرفیت با شما ندارد نمی تواند خسارت بخواهد و باید تقصیر شما را ثابت کند

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

خیر سود دوران مشارکت برعهده شما نخواهد بود مشاوره حضوری بگیرید