مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام خسته نباشید ببخشید حدود 10ماه پیش یه رابطه نامشروع داشته است اما نمیداند که اب ریخته شده یا نه اما دختره حاملس و ت ماه خودش هستس حالا شکایت کرده بابت بچه نیس .. گفته که دوروز بعد از تاسوعا بهم تجاوز کرده و بعد رفتن ازمایش DNA دادن میخام بدونم ایا ازمایش نشون میده این کار کرده یا نه رابطه نامشروع داشته است؟

پاسخ ها :

یک وکیل

بله آزمایش نشان میدهد که پدر بچه چه کسی است

پرسشگر :

سلام. زنه شوهر داره بعد شوهره زنه رو خیلی میزنه با همه چیز زنجیر چوب و... زنه شکایت میکنه میگ یه نفر دیگه زده نمیگه شوهرم زده عایا این دادگاه چیو میتونه ثایت کنه وقتی بنده خدانزده شوهرش زده. بعدم میگه بهم تجاوز کروه اونم دروغ .

پرسشگر :

سلام، ایا هر دختری که باکره ای رو از دست بدهد و ترمیم انجام دهد و بعد ازواج کند ایا اون شخص میفهمد که پرده ترمیم شده است ،،،؟؟

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

خیر مگر تخصص داشته باشد ویابه متخصص مراجعه کند

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

با سلام خیر ولی اگر بچه ایدر کار باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
آزمایش نشان می‌دهد فرزند متعلق به فرد مذکر مورد نظر می باشد یا خیر….