مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد مزاحمت با جلب سیار در مکانی که متهم اونجا نیست

سلام و عرض ادب خدمت وکلای گرامی
اگر برادر من مهریه اقساط بدهکاره و نتونسته پرداخت کنه ، همسرش حکم جلب سیارش و گرفته و منزل پدرم را که منزلی جدا از محل زندگی برادرم است به عنوان مخفی گاه معرفی کرده و تاکنون دو مرتبه مامور اورده درب منزل پدرم و حکم ورود هم داشتن و منزل هم بازدید کردند . این درصورتی است که برادرم منزل پدرم نمیرود و هر دفعه که همسر برادرم با مامور به منزل ما میاد کلی داد میزنه و تنش ایجاد میکنه بطوری که همسایه ها هم اعتراض کردند ، از جاییکه پدرم بیمار هست و در مدت چند ماه اخیر چند تا عمل قلب و پروستات داشته و استرس و فشار بالا برای او خطرناک است آیا میتوانیم از طریق استشهاد یا روش دیگری از او اعتراض کنیم و جلوی مزاحمت او را بگیریم یا خیر ؟
لازم به ذکر است چند سال پیش هم به دلیل مزاحمت های تلفنی و فحاشی از طرف همسر برادرم ، از او شکایت کردیم و دادگاه او را جریمه کرد و شلاق تعلیقی هم در نظر گرفت .
اکنون میتوان با استشهاد ، ثبت دوربین ورود به واحد ، نبود برادرم در هر دو بازدید ماموران در منزل ، تعهد عدم مزاحمت و حکم تعلیقی همسر برادرم به جرم مزاحمت و پرونده پزشکی پدرم نسبت به سلب آسایش و تشدید اوضاع جسمانی پدرم از همسر برادرم شکایت کنیم یا به حکم صادر شده اعتراض کنیم یا خیر ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله میتوانید اگر مزاحمت ایجاد شده و توهینی از شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که برای اشراف کامل بر موضوع و احاطه کامل بر قضیه، بررسی بیشتری صورت گیرد و در صورت لزوم مدارک، اسناد و مستندات مربوطه مورد مطالعه و تحت بررسی قرار گیرد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
ایشان با ‌حکم ورود به منزل مرجع قضایی وارد خانه شده اند

ولی اگر توهین انجام داده اند امکان اقامه شکوائیه وجود خواهد داشت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر توهین انجام داده اند امکان اقامه شکوائیه وجود خواهد داشت

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از بایت توهین و فحاشی می توانید اقدام نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در صورتی که با هر بار مراجعه اقدام به داد و فریاد و توهین و مزاحمت ملکی می نماید می توانید از ایشان شکایت کرده و با ارائه دلایل مجازات ایشان را بخواهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام و ادب

بر اساس توضیحات شما، به نظر می‌رسد همسر برادرتان با جلب سیار و مزاحمت در محل زندگی پدرتان، حقوق شما و پدرتان را نقض کرده است. در این موارد، شما می‌توانید با توجه به قوانین و مقررات مربوطه، از طریق دادگاه به حقوق خود دفاع کنید و از این مزاحمت‌های غیرقانونی جلوگیری کنید.

اگر شما به دلیل مزاحمت همسر برادرتان در گذشته، قبلاً شکایت کرده‌اید و حکمی در این مورد صادر شده است، می‌توانید با استناد به این حکم و سوابق قبلی، به دادگاه شکایت کنید و درخواست مطالبه حقوق خود را ارائه دهید.

همچنین، می‌توانید از طریق تعهدات عدم مزاحمت از همسر برادرتان درخواست کنید که از مزاحمت و حملات به شما و پدرتان خودداری کند. در صورتی که تعهدات عدم مزاحمت را نقض کند، می‌توانید با استناد به این تعهدات، به دادگاه شکایت کنید و درخواست مطالبه حقوق خود را ارائه دهید.

برای محافظت از خود و پدرتان، می‌توانید نیز دوربین‌های مداربسته در محل زندگیتان نصب کنید و به دادگاه این تصاویر را ارائه دهید تا در صورتی که همسر برادرتان باز هم به مزاحمت و حملات ادامه دهد، با استناد به این تصاویر، از حقوق خود دفاع کنید.