مشاوره حقوقی رایگان - با سلام جهاد از من بابت دیوار کشی اراضی کشاورزی به دلیل تبدیل به باغ شکایت نموده چگونه لایحه بنویسم

با سلام جهاد از من بابت دیوار کشی اراضی کشاورزی به دلیل تبدیل به باغ شکایت نموده چگونه لایحه بنویسم؟

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، احتمالا با عنایت به اطلاق مواد 2 ، 3 و 10 قانون اصلاح حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها نسبت به تغییر کاربری زمین از شما شکایت به عمل آمده و علت آن هم تغییر کاربری زمین کشاورزی با محصور کردن آن است نه ایجاد باغ ولیکن رویه قضایی بر این نظر متمایل است که محصور کردن زمین زراعی و باغ‌ها، مصداق بزه تغییر کاربری اراضی محسوب نمی‌شود.

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

تنطیم لایحه نیازمند مطالعه پرونده و توضیحات شما میباشد در جهت همکاری با بنده یا همکاران محترم تماس بگیرید