مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست

بعد از حکم دادگاه که دیه صادر شده،،،،اما الان بعد حکم مدارک جراحت دست راستم،،،پیدا شده تو بیمارستان،،قبلا تو پرونده نبود،،،چگونه اعتراض کنم،،20 روز مهلت دادن

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که مهلت اعتراض دارید می توانید مطابق دادنامه صادر شده اعتراض نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خواسته شما جدید است. بنابراین بایستی اقدامات جدید را به انجام برسانید. توجه داشته باشید که دادگاه تجدیدنظر نسبت به خواسته جدید هیچگونه اقدامی را به انجام نمی‌رساند.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید نسبت به مدارک جدید ادعای خود را مطرح کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از دادگاه مهلت بخواهید برای ارایه مدارک پزشکی بیمارستانی

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر مهلت دادن اعتراض نمایید مشاوره تلفنی بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با تنظیم لایحه دفاعیه
دقیق ، تجدیدنظرخواهی نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ضمن اعتراض مناسب مدارک را ضمیمه کنید. از طریق دفتر خدمات قضایی

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در حال به تجدیدنظرخواهی از آن با ارائه مدارک جدید می توانید نسبت به آن اعتراض کنید اما چون ادعای جدید در مرحله تجدیدنظر پذیرفته نمی شود تنها دلیل جدید پذیرفته می شود احتمالاً این خواسته رد شود و مجبور هستید مجدد دادخواست بدوی بابت دیه جراحت دست راست به استناد اسناد و مدارکی که سابقاً موجود نبوده مطرح نمایید و پیگیری نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

برای اعتراض به حکم دادگاه و ارائه مدارک جدید، باید به دادگاهی که حکم را صادر کرده است، درخواست اصلاح حکم را در قالب یک دادخواست جدید ارسال کنید. در این دادخواست، باید به طور دقیق شرح دهید که مدارک جدید چیست و چگونه می‌توانند به اصلاح حکم کمک کنند. همچنین، درخواست اصلاح حکم باید در مدت زمان مشخص شده برای اعتراض به حکم، یعنی 20 روز، تقدیم دادگاه شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مهلت اعتراض دارید می توانید مطابق دادنامه صادر شده اعتراض نماید