مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک با صلح نامه

سلام و عرض ادب
اتومبیلی خریداری کردم که مالک خودرو فوت کرد ...از ایشون صلح نامه دارم ... آیا میشه ازین طریق برای تعویض پلاک اقدام کنم ؟ ممنون میشم اگر راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
رسمی باشد آری امکان پذیر است

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

با سلام .خیر .باید دادخواست فک و تعویض پلاک برعلیه ورثه طرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست با حکم دادگاه این اتفاق بیفتد اگر سند صلحی دارید اون جداست می‌بایست در این خصوص توضیحات بیشتر بفرمایید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
باید وراث بیان اگر نیومدن باید علیهش ن دادخواست بدید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
متن صلح‌ نامه در ارائه پاسخ حقوقی بسیار موثر و حائز اهمیت است. فلذا لازم است که برای ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی، صلح نامه مورد اشاره در متن سوال، مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید از طریق دادگاه اقدام و اجازه تعویض پلاک اخذ شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر باید وکالت تعویض پلاک داشته باشید. از وراث بگیرید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما
در صورتیکه صلح نامه رسمی باشد که با همان میتوانید انجام دهید ولی در صورتیکه صلح نامه عادی باشد به نظر میرسد که باید دادخواست تنفیذ صلح نامه یا اثبات صلح نامه و الزام ورثه به تنظیم سند و فک پلاک رو همزمان به دادگاه بدید که بعد با حکم دادگاه کارهای قانونی را انجام بدید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
شما باید ابتدا دادخواست الزام به فک پلاک به طرفیت ورثه اقامه نمایید و

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می بایست دادخواست ایفای تعهد علیه وراث متوفی تقدیم دادگاه نمایید .

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

باسلام
علیه ورثه دادخواست فک و تعویض پلاک بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر .باید دادخواست فک و تعویض پلاک برعلیه ورثه طرح کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه رسمی باشد میتوانیددر غیر این صورت باید به طرفیت ورثه اقدام نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دادخواست الزام به فک پلاک به طرفیت ورثه را مطرح نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

به طرفیت وراث با ارائه گواهی حصر وراثت اقدام نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

بله، شما می‌توانید با استناد به صلح‌نامه، اقدام به تعویض پلاک خودرو خود کنید. برای این کار، ابتدا باید به سازمان راهور (سازمان مربوط به صدور پلاک خودرو) مراجعه کنید و مدارک مورد نیاز را ارائه کنید. در این مدارک باید صلح‌نامه فوت شده مالک خودرو نیز موجود باشد.

در صورتی که پلاک خودرو قبلا به نام فرد دیگری ثبت شده بود، باید با استناد به صلح‌نامه و با همکاری فرد جدیدی که پلاک را به نامش ثبت می‌کنید، اقدام به تعویض پلاک کنید. در این صورت، همچنین باید مدارک مورد نیاز را به همراه صلح‌نامه و مدارک شناسایی ارائه کنید.

در هر صورت، برای این کار، بهتر است با سازمان مربوطه تماس بگیرید و اطلاعات دقیق‌تری در این مورد دریافت کنید.