مشاوره حقوقی رایگان - خرید حواله خودرو

سلام و وقت بخیر
من یک حواله خودروی سامانه یکپارچه خریدم و وکالت و اقرار نامه و سفته و مبایعه نامه گرفتم تا وقتی که ماشین بیاد و بدلیل ممنوع بودن خرید و فروش حواله بنظر شما سفته ای که در داخل ان نوشته شده بابت ضمانت خودروی فلان باطل است؟
اگر خدایی ناکرده با مشکل بخورد میتوان ان را نقد کرد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان بروز مشکل وجود دارد
متنی تخصصی تنظیم گردد
به یک وکیل دادگستری مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است و قبلا پاسخ داده شده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که سفته بابت ضمانت باشد و تعهدی که بر مبنای آن سفته صادر شده است به انجام نرسیده باشد شما می‌توانید نسبت به نقد کردن آن اقدام بفرمائید و در غیر اینصورت امکان‌پذیر نیست.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باطل نیست ولی باید اثبات شود که بابت چه دریافت شده

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورتی که تعهد انجام نگیرد امکان نقد کردن سفته ها وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ان سفته بابت ضمانت است و دلیلی برای بطلان وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

بستگی به مفاد و شروط قرارداد خواهد داشت

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

میتوانید سفته را در صورت عدم اجرای تعهد به اجرا بگذارید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

باطل نیست، لیکن جهت وصول آن می بایست اثبات نمایید به شرط عمل ننموده است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت عدم انجام تعهد قابل پیگیری می باشد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

تمامی اسناد تجاری از جمله برات سفته چک وصف تجریدی بودن در آن حکمفرماست یعنی به مجرد اینکه شخصی آنها را صادر می کند قطعاً و 100% مدیون بوده است اگر دفاعی در مقابل دارنده سفته دارید باید در قالب دعوای تقابل از خود دفاع نمایید که سفته بابت خودروی فلان بوده است ضمن آنکه به شروط موجود در چک و سفته اهمیتی داده نمیشود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

با توجه به این که خرید و فروش حواله خودرو در بسیاری از موارد غیرقانونی است و ممکن است با عواقب قانونی مختلفی مواجه شوید، سفته صادر شده برای ضمانت خودروی فلان، به تنهایی ممکن است اعتبار لازم را برای شما نداشته باشد. همچنین، در صورتی که این حواله خودروی شما به نحوی با مشکل روبرو شود، امکان نقد کردن آن وجود داشته باشد، ولی باید به شرایط و مقررات موجود در قرارداد و مدارک صادر شده توسط فروشنده و فروشگاه توجه کنید.

برای اطمینان از حقوق خود باید دقیقاً شرایط و مقررات قرارداد بررسی شود همچنین، باید توجه داشت که در صورتی که خرید یا فروش حواله خودرو غیرقانونی باشد، این کار ممکن است با مشکلات و عواقب قانونی جدی همراه باشد.

طیبه برزگربفرویی

سرکار خانم طیبه برزگربفرویی :

بایستی قراردادی فی مابین خود تنظیم کنید که سفته بابت فلان تعهد و انجام کاری می باشد که در صورت عدم انجام تعهد قابلیت وصول را خواهد داشت