مشاوره حقوقی رایگان - خرید حواله خودرو

با سلام
من اردیبهشت ماه قراردادی در خصوص یک ماشین از ایرانخودرو ( دو مرحله ای) را با یک خانم امضا کردم . مبلغ آول را به حساب ایشان واریز کردم . قراردادی فی مابین بصورت دستی بوده و در آن قید شده است که به محض تحویل خودرو می بایست کلیه حقوق قانونی و تعهدات موضوع ثبت نام را منتقل نماید. از آنجاییکه دومرحله ای بوده و موعد تحویل آن اردیبهشت 1402 می باشد بنده خبری از صدور دعوت نامه ندارم و ممکن است ایشان ترتیب اثر خودش ( واریز توسط خود خانم و یا صرف نظر از تکمیل وجه) را بدهد. ضمنا در قرارداد ما که به امضای 2 شاهد رسیده قید شده است که مرحله دوم می بایست توسط من پرداخت شود.
حال بعد از گذشت 5 ماه طرف ادعای مالکیت دارد. لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
میبایست قرارداد محکمی تنظیم میکردید
الان هم مطالق قرارداد عمل شود

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
قرارداد نیاز به بررسی دارد .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر مدارک و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به مفاد قرارداد می توانید اقدام نموده و تحویل خودرو و‌‌‌‌...مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قرارداد قابل اجرا است وو طبق آن باید عمل شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قراردادی که نوشته اید مطابق ماده 10 قانون مدنی مجری است و وفق آن عمل می شود اما بعلت اینکه دستی بوده طرف مقابل می تواند ادعای تردید و انکار نماید
بهتر بود اولا اقرارنامه و وکالت بلاعزل در دفتر اسناد و قرارداد محکمتری که توسط یک وکیل تنظیم میشد استفاده می کردید