مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو در حیاط مشاع

ساختمان ما 12 واحدی است . 3 واحد فاقد پارکینگ هستند . 3 واحد فاقد پارکینگ به همراه 6 واحد دیگر موافق پارک کردن خودرو توسط واحدهای فاقد پارکینگ در حیاط مشاع هستند و 3 واحد باقیمانده من جمله مدیر ساختمان مخالف هستند . حالا یکی از 9 واحد رفته در شورای حل اختلاف با عنوان" ممانعت از حق" از مدیر شکایت کرده . لطفا نظر کارشناسی خود را اعلام کنید که مدیر چگونه در شورای حل اختلاف جوابگو باشد .

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای استفاده از مشاعات از جمله حیاط باید تمامی مالکین رضایت دهند در غیر اینصورت غیر قانونی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کسی که پارکینگ ندارد حق پارک خودرو ندارد مگر با رضایت همه مالکین حتی اگر یک نفر راضی نباشد حق پارک ندارد و شکایت علیه مدیر نتیجه ای نخواهد داشت .
شورای حل اختلاف صرفا جهت صلح و سازش است و پرونده میره دادسرا و شکایت شاکی منع تعقیب صادر میشه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرگونه تصرف در مشاعات باعث با اذن تمامی مالکین مشاعی باشد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

حق ندارید پارک کنید حتی اگر یک نفر ناراضی باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود پارک در مشاعات نیازمند موافقت تمام مالکین است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام پارک در مشاعات با اجازه تمام مالکین امکان پذیر است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

پارک در مشاعات نیازمند موافقت تمام مالکین است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پارک در مشاعات نیاز به رضایت تک تک مالکین دارد در غیر این صورت حق پارک ندارند و قابل شکایت می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام تصرف در مشاعات باید موافقت
همه مالکان باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید