مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

باعرض سلام خدمت مشاوران محترم
حدود یک سال ونیم هست که برادر من عقد کرده و هفته آینده قرار عروسی کنن که متاسفانه عروس الان مدعی شده که ما با هم دیگه قادر به زندگی نیستیم و تفاهم نداریم
با اینکه این همه مخارج سنگین و خرجهای که انجام شده از قبیل هزینه تالار و غیره و گرفتن خانه برادرم حاضر به زندگی هست ولی ایشون رااضی نیستن ایا طلاهایی که در زمان عقد خریداری شده قابل برگشت هستن و اگه عروس نخواهد توافقی طلاق بگیرد و مهریه رو اجرا بگذارد می‌تواند این کار را انجام دهد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه هبه بوده است با وجود عین موهوبه قابل رجوع است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورت وجود داشتن طلاها می‌توانید داداش بدهید زوجه می‌تواند مهریه را مطالبه کند اما نیاز به بررسی دارد که ایشان حق حبس دارد یا 9 سایر شرایط هم برای زوج قانون در نظر گرفته است که نیاز به بررسی دارد