مشاوره حقوقی رایگان - درخواست استرداد طلا از زوجه

با عرض سلام و خسته نباشید
در دوران عقد (نکاح دائم) هستم و هنوز زندگی مشترک شروع نشده ( حق حبس دارم) مقداری طلا به من داده شده اما فاکتور هاش به اسم و دست زوج هست دارم طلاق میگیرم
طلا ها هم عوض معنوی ( در عوض عقد نکاح) هم عوض مادی هدایای طلا و نقره و مراسمات با هزینه بالا ( عوض مادی) داشته برای زوج و به عنوان امانت و...... نبوده
درضمن طلا ها رو گم کردم
حالا اگر زوج درخواست استرداد و ادعا بازگشت هبه یا امانت بودن اونها رو کنه طلا ها مال زوجه محسوب میشه یا خیر از مهریه ام کم میشه؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از مهریه کن نخواهد شد.اگر موجود نباشد نمی‌تواند درخواست رجوع از هبه را کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

زوج میتواند دادخواست استرداد اقامه نماید
ولی شما هم میتوانید دفاع نمایید