مشاوره حقوقی رایگان - پرینت بانکی

باسلام .من کارت بانکیم که دست خانمم بود و به علت بی سوادی خانمم رمزش رو نوشتم رو کارت که بدونه گم کرد بعد از اون کارت تو یه شهر دیگه پول جابجا کردن رفتم اونجا کلانتری اون شهر منو فرستاد که پرینت یکسال گردش مالی بگیرم که گرفتم من هیچ گردش مالی نداشتم حتی 500 هزارتومن هم نبود همون یه کارتم بیشتر ندارم .ایا این پرینت میتواند دلیلی به بی گناهی من باشه یا نه الان 4ساله حتی ابلاغیه هم برام نیومده

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مسئولیت کارت با شما می باشد موظف بودی خورند کارت را بسوزانید تصمیم با مرجع محترم قضایی می باشد

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
سوال شما نا مفهوم است ولی صورتحساب نمی تواند دلیل خوبی بر اثبات برائت شما یا خانم شما باشد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

می بایست کارت را میسوزاند اید به هر حال مسئولیت انجام جرایم با آن کارت بر عهده شماست و مادامی که مرجع قضایی را مجاب برائت خود نکنید تحت تعقیب هستید اما با توجه به آنکه میگوید چهارسال است هیج بلاغی برای شما نیامده یا سامانه ابلاغ در عدل ایران خود را چک کنید و یا اینکه پرونده احتمالا مختومه شده است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مسولیت اینکه اعلام مفقودی کارت را نکرده‌اید با شماست وباید در مرجع قضایی بی‌گناهی خود را در هر حال اثبات کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه که دستور توقیف داده می توانید موضوع را پیگیری کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید

طیبه برزگربفرویی

سرکار خانم طیبه برزگربفرویی :

مسولیت کارت با دارنده آن است بايستي به علت مفقودی، کارت خود را می سوزاندید و در حال حاضر با توجه به اینکه 4 سال از موضوع می گذره می توانید با مراجعه حضوری و یا مشورت وکیل از آخرین روند پرونده خود در سامانه عدل ایران و یا حضوری به شعبه دادگاه از وضعیت پرونده تان مطلع شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید در مرجع قضایی بی‌گناهی خود را در هر حال اثبات کنید