مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف پسرم

سلام پسرم درسال 1401ماشین بهش زد وفوت شد الان سال 1402 هست ولی هنوز دیه رو ندادن ایا دیه به نرخ روز است یا دیه همان سال 1401 چون بیمه تماس میگرفت ومیگفت شماره شبا از دادگاه بگیرن و بیارین که پول رو بزنیم به حساب دادگاه دقیقا برج 12 سال 1401 ولی من نرسیدم برم ایا دیه به نرخ 1402 محاسبه می‌شود یانه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه دریافت نشده به نرخ روز محاسبه می‌گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دیه به نرخ یوم الادا پرداخت میشوپ

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

با سلام دیه به نرخ روز حساب میشه .برای شما هم امسال اقدام کنید دیه 1402 میشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
مبلغ دیه فرزند شما ، باید به نرخ یوم الادا محاسبه و پرداخت گردد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دیه به نرخ روز محاسبه می گردد اگر در سال 401 بیمه هنوز نپرداخته است باید به نرخ 402 یعنی امروز نرخ بپردازند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دیه به نرخ سال جدید پرداخت میشود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ضمن عرض تسلیت ،دیه فرزند شما به نرخ روز محاسبه و پرداخت می گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دیه به نرخ روز محاسبه و پرداخت می شود.

یک وکیل :

دیه به قیمت روز زمان پرداخت محاسبه خواهد شد

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

سلام اگر در پرداخت دیه کوتاهی از بیمه باشه باید دیه را به نرخ روز سال پرداخت بده مگر اینکه بیمه ثابت کنه در پرداخت دیه مقصرنبوده و کوتاهی از سوی شما بوده باشه

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر شرکت بینه هنوز پول دیه را به صندوق دادگستری واریز نکرده دیه به نرخ روز باید پرداخت گردد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که به حساب شما یا دادگاه واریز نشده باشد بایستی به نرخ روز پرداخت شود

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
دیه در صورت عدم پرداخت توسط بیمه باید به روز پرداخت گردد .

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

این خصوص هیچگونه مراجعه ای به شرکت بیمه صورت نپذیرفته و نه تنها پرونده تکمیل نگردیده بلکه خسارتی هم اعلام نشده لذا وفق تبصره ماده 21 کمسیون اصل 138 قانون اساسی که به تایید دیوان عدالت اداری هم رسیده است خسارت به نرخ همان سال 1401 در تعهد بیمه گر و قابل پرداخت می باشد.

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
دیه به نرخ روزی که پرداخت میشه محاسبه می‌شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه واریز نشده باشد به نرخ روز محاسبه میگردد