مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام خدمت شما بنده معلم هستم ومهریه همسرم بصورت قسط بندی باید پرداخت کنم پیش پرداخت مهریه پرداخت کردم ولی قسط اول که بصورت سه ماه یک ربع سکه هست یک ماه از پرداخت قسط گذشته ومن نتوانستم هنوز پرداخت کنم ایا امکان حکم جلب برایم وجود دارد یا اول احضاریه واخطاریه صادر می گردد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از قطعیت اگر مالی ندارد حکم جلب بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .در صورت عدم واریز اقساط دین حال ومی توانید حکم جلب بگیرید