مشاوره حقوقی رایگان - جلب سیار

سلام. بخاطر عدم پرداخت مهریه حکم جلب‌ سیار در طول روز را گرفته ام. چون منزل فرد نیش کوچه ای هست که ازسه طرف راه داره امکان کنترل رفت وآمد وجلبش وجود ندارد. آیا می توانم جلب ورود به منزل در طول شبانه روز را بگیرم؟ممنونم از پاسخگویی شما.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از گذشت مدت جلب عادی میتوانید با صورت جلسه برای جلب سیار و با اذن ورود به مخفیگاه حکم بگیرید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
ورود به منزل جهت جلب شخص مورد نظر نیاز به دستور قاضی دارد ، با ارائه توضیحات قاضی میتواند دستور جلب در مخفیگاه را صادر نماید .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی با توضیح موارد تقاضای صدور حکم جلب با امکان ورود به مخفیگاه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید ابتدا به مرجع قضایی درخواست حکم ورود به منزل را مطرح نماید تا حکم ورود به
منزل صادر بشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با ارائه توضیحات قاضی میتواند دستور جلب در مخفیگاه را صادر نماید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید لیکن مدتی باید از جلبی که در دست دارید گذشته باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بعد از جلب سیار و عدم امکان جلب می توانید جلب با حکم ورود به منزل بگیرید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

چنانچه نتيجه جلب توسط ضابطين گزارش گردد
در صورت عدم وجود معاذير قانوني قاضي مربوطه مي تواند اجازه ويژه صادر نمايند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله می توانید با شرح ماوقع درخواست دهید

یک وکیل :

با سلام
بله از طریق اجرای احکام قابل تقاضا است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در طول شبانه روز برای یک مرتبه تا ساعت معینی صادر خواهد شد