مشاوره حقوقی رایگان - بی خیالی پدر

سلام پدر من از 2 سال بعد ازدواجش از کار بازخرید کرد و دیگر سره کار نرفت از همون موقع ما مستاجر بودیم و مادرم کار میکرد و خرجه خونه رو میداد همش با مادرم دعوا میکرد و میزدش کم کم من و برادرم بزرگ شدیم خرجه تحصیلمونو نمیداد مادرم با زحمت خرجه مارو میداد ولی بازم نمیرسید و کم میامد پدرم شروع کرده بود به فروختن وسایل خونه هر چقد بهش میگفتن کار نمیکرد کم کم ما بزرگ شدیم وقتی دیدیم زندگی اینطوره رفتیم سر کار بعدش من رفتم خدمت و برادرم معاف شد خونه و مخارج گرون شد مارو از تهران اوردن کرج تو یکی از این دهاتهای دور افتاده من 3 سال رفتم تهران با موتور تو پیک تو سرما و گرما بازم خرج نمیرسید موتورم خرجه سنگین داشت مجبور شدم بذارم کنار گشتم یجا تو شرکت کار پیدا کردم با موتور شرکت 4 ماه کار کردم تعدیل نیرو کردن حالا دیگه نمیتونم برم تهران اینجام کار نیست میخواستم ببینم پدره من از لحاظ قانون چکار باید میکرده همیشه هم میگه من با مادرتون با همین حقوق میسازیم شما برید سره کار من 29 سالمه برادرم 35 سال. ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

بی خیالی پدر عنوان مجرمانه نداره . باعنایت به اینکه شما و برادرتان مشغول به کار بوده اید و در واقع کسب درامد داشتید لذا نفقه شما به عهده پدرتان نیست . علاوه بر این در نفقه فرزندان حتما باید استطاعت پدر محرز شود .لذا با این وصف تکلیفی متوجه پدرتان نیست .