مشاوره حقوقی رایگان - سود وام مشارکت

باسلام. بنده یک واحد آپارتمان پیش فروش در اردیبهشت 98 خریدم. داخل قولنامه قید شد فروشنده 40م وام با توافق طرفین بر روی خانه بگذارد. ولی نوعش مشخص نشد. بعد از چندماه گفته وام مشارکت گرفته و سودش با خریدارو فراموش کرده داخل قولنامه قید کند. آیا قانونی می‌تواند سود دوران مشارکت را از من که خریدارم بگیرد. آیا میتوانم قبول نکنم. باتشکر.

پاسخ ها :

الهام سادات ماجدی

سرکار خانم الهام سادات ماجدی :

سلام.
توجه داشته باشید در تعیین حقوق ناشی از عقودو قراردادها الزام به اشراف به متن قرارداد و جزییات توافقات میباشد.
و نمیتوان به نحو کلی از وجود حق ویا سلب آن نظر حقوقی ابراز گردد.
جهل و علم به موضوع قرارداد و شروط ضمن عقد از ارکان اصلی قرارداد بوده که میتوان صحت ویا بطلان شرط ویا عقد را موجب گردد.