مشاوره حقوقی رایگان - با سلام اجرای احکام

با سلام من یک روز به دفتر اسناد رسمی مراجعه کردم و وقتی کد ملی من را در سیستم زد گفت شما بایستی به ثبت احوال مراجعه کنی و من رفتم و ثبت احوال گفت میباست به اجرای احکام بری و وقتی مراجعه کردم متوجه شدم در چند سال پیش بنده با یک شخصی بگو مگو کردم و منجر به دعوا شد و ایشان از بنده شکایت کرد و متقابلا بنده هم از ایشان شکایت کردم یک جلسه دادگاه رفتیم ولی دادگاه اعلام کرد که از نظر قاضی پرونده مختومه است دیگر آدرس بنده از آن به بعد تغییر کرد و من دنبال جریان رو نگرفتم الان باید چیکار کنم آیا حکم دیه قطعی است یا میتوانم واخواهی بدهم ممنونم.

پاسخ ها :

سید عبدالناصر ساداتی

جناب آقای سید عبدالناصر ساداتی :

با عرض سلام اگر منظور شما از یک جلسه رفتن دادگاه رفتن نزد بازپرس یا دادیار است چونکه دادسرا دادگاه محسوب نمی شه غیابیهرای شما و.می تونید با سپردن ضمانت مناسب واخواهی کنید ولی اگر جلسه دادگاه شرکت کردید دادنامه حضوری صادر شده و نمی تونید عوض شدن آدرس رو بهانه کنید. چونکه وظیفه داشتید تغییر آدرس رو اعلام کنید وتا وقتی که تغییر رو اعلام نکردید ابلاغات به آدرسی که قبلا اعلام کردید ابلاغ میشه و طبق قانون این ابلاغات معتبره

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

بستگی به این امر دارد که رای حضوری یا غیابی باشد

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،قاضی هرگزاعلان نمیکند که پرونده مختومه است یاباید تبرئه شویدویا حکمی برای شمادرنظرگرفته است،درهردوصورت به شماابلاغ میشود،اگرابلاغ واقعی نشده باشدتقاضای واخواهی کنید.موفق باشید