مشاوره حقوقی رایگان - نزدیکی زن شوهردار با مرد غریبه

سلام وقت شریف بخیر ممنون میشم کمکم کنین بنده زن دارم و اهل زندگی و سازش مشکلی در خودم نمیبینم اما متوجه شدم الان نزدیک 2ماه که من با زنم هم خوابی ندارم ولی به این ایمان دارم که همسر بنده در طی 2ماه آخر یکبار 4شب شمال بوده با یک مرد واخرین بار 13خرداد 2شب زنم نبود گفت میرم خونه مامانم من گفتم برو بعد الان برام ثابت شده که باز با همون طرف وارد رابطه شده وسکس داشتن آیا با بردن خانم به پزشک قانونی میتونم ثابت کنم که بنده مثلا 3ماه بااین خانم نزدیکی نداشتم آخرین دخول این خانم رو با اون آقا چگونه اثبات کنم ممنونم از راهنمایی شما دلم داره میترکه چون یک دختر 5ساله دارم که من فکر نمیکردم روزی زنم به من خیانت کنه وبا مردی وارد رابطه وسکس بشه چون دختر 5ساله من با این خانم بوده اون بچه چی دیده چی ندیده خدا کمک کنه که از ذهنش پاک بشه حاضرم اثبات شد حتی حق زنم رو بدم من از اون زندگی فقط آینده دختر 5سالمو میخام چون با این روند پیش بره آینده اون فرشته پاک معصوم در کنار این مادر به کجا میکشه ممنون میشم راهی بهم نشون بدین تا هنوز دیر نشده اقدام کنم سپاسگذارم.

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
باید دقیق بررسی بشه
در این موارد باید مفصلا صحبت بشه و طرح شکایت بدون ادله اولیه مناسب مخصوصا با توجه به اینکه فرزند هم دارید صحیح نیست
ابتدا مدارک بررسی بشه سپس برای اعمال فشار ازش در دادگاه استفاده بشه تا بتونید حضانت فرزند هم بگیرید
در مورد پزشکی قانونی اثبات عدم رابطه شما مشکل هست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید با ادله کافی در مورد رابطه نامشروع از همسر و ان مرد شمایت کتید تا به پزشکی قانونی معرفی گردند . در مورد فرزند حضانت وی بعد از هفت سال با شماست اما اگر عدم صلاحیت مادر ثابت شود نیتوانید از هم اکنون حضانت وی را بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

صرف حدس و گمان نمی توان شکایت رابطه نامشروع کرد نیاز به ادله داریدمثل چت که به رابطه فزیکی اقرارشده باشد.گزارش پلیس، شهادت شهود.پزشکی قانونی ارتباطی که مدت زیادی از آن گذشته را نمی تواند اثبات کند.