مشاوره حقوقی رایگان - فرزند جانباز

با سلام فرزند جانباز 34 درصد می باشم چه تسهیلاتی شامل من میشود

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه پیگیری کنید.
سوال شما حقوقی نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
استفاده از سهمیه
وام ازدواج دوبرابر
وام اشتغال
و….
حضوری به بنیاد شهید رجوع شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

شما به عنوان فرزند جانباز با درصد تعیین شده، از برخی امتیازات و تسهیلات جانبازی می‌توانید استفاده کنید. این امتیازات و تسهیلات عبارتند از:

1. پرداخت دیه: به عنوان فرزند جانباز، شما می‌توانید در صورت فوت پدر یا مادر جانباز خود، به عنوان وراثت‌گر، از پرداخت دیه استفاده کنید.

2. تقدم برای استخدام: به عنوان فرزند جانباز، در استخدام در برخی از سازمان‌ها و ادارات دولتی، مانند وزارت دفاع، تفاهم‌نامه در نظر گرفته شده و شما می‌توانید در مراحل استخدام، از تقدم برای استخدام بهره ببرید.

3. اولویت در دریافت تسهیلات مسکن: به عنوان فرزند جانباز، در دریافت تسهیلات مسکن از سوی سازمان‌های مربوطه، اولویت دارید.

4. دریافت تسهیلات درمانی: به عنوان فرزند جانباز، در صورتی که به عنوان وابسته جانباز در دستگاه‌های درمانی تحت درمان قرار بگیرید، می‌توانید از تسهیلات درمانی جانبازان استفاده کنید.

5. دریافت یارانه‌های تحصیلی: به عنوان فرزند جانباز، می‌توانید در صورت ورود به دانشگاه، از برخی یارانه‌های تحصیلی مانند وام تحصیلی، ازدواج و غیره استفاده کنید.

لطفا توجه داشته باشید که این لیست تسهیلات و امتیازات جانبازی، کامل نیست و بسته به مقدمات و شرایط مختلف، ممکن است امتیازات و تسهیلات دیگری نیز برای شما در نظر گرفته شود. برای اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره، بهتر است به بنیاد جانبازان مراجعه کنید.