مشاوره حقوقی رایگان - حق راه تردد

زمین پدری داریم ارثی که بین وراث تقسیم شده و حق راهی برای این زمینها درنظر گرفته شده قسمت دیگری از این زمین بالای راه در نظر گرفته شده می باشد که آن هم بین وراث تقسیم گردیده وراه تردد مختص به خود را دارا می باشد حال این سوال وجود دارد که دونفرازوراث قصد دارند تا زمین بالا وپایین خود را جابجا کنند تا هریک زمین کاملتری داشته باشند آیا نفر که زمین بالا را دارد همچنان می تواند از راه پایین تردد کند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر راه پایین راه عمومی باشد می تواند استفاده کند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید کارشناس تامین دلیل شود تا در این خصوص اظهار نظر دقیقی به توان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر مالکیتی در آن محدود داشته باشد آری

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

راه عبور برای تردد همه هست البته اگه اختصاصی بلشه میشه اقدام کنید