مشاوره حقوقی رایگان - لاشه چک

سلام. سال 99 یکی برای ما چک ضمانت داد برای دریافت وام. وام الان تسویه شده ولی مدارکش رو بانک رسالت نمیده و میگه باید وام دومی هم ک داریم تسویه بشه کامل تا تازه بتونن مدارک قبلی رو ازاد کنن اونم باز چندماه گفتن طول میکشه( دو تا وامها کاملا بی ربط ب هم هستن). الان ضامن‌ وام اولی اصرار داره ب دریافت چکی ک داده و ب هیچ صراطی مستقیم نیست. سوالم اینه ک میتونه از ما شکایت قانونی بکنه؟ اخه دست ما هم نیست بانک باید تحویل بده. (از قبل اعلام نکرده بودن ک ازاد شدن مدارک منوط ب پاک شدن کل حسابها هستش..) ضامن خیلی داره اذیت میکنه و تهدید و ابروریزی رو شروع کرده… احمقانه هستش ولی میتونه شکایت قانونی بکنه؟!!

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صادر کننده چک می تواند علیه شما و بانک دادخواست استرداد لاشه چک بده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حتما دادخواست الزام به طرفیت بانک اقامه نمایید
و نتیجه خواهید ‌ گرفت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر باید ابتدا پروندع های حقوقی شما از بانک تسویه شود و سپس با نامه‌تسویه به دادگاه بتوانید مدارک خود را از بانک تحویل بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق بانک درخواست تعویض ضامن را نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صادر کننده چک می تواند علیه شما و بانک دادخواست استرداد لاشه چک بده

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به طرفیت بانک استرداد لاشه چک مطرح کنید