مشاوره حقوقی رایگان - قرار نهایی (شکایت از بنده به اتهام کلاهبرداری)

با عرض سلام و خسته نباشید

در تاریخ 18/03/98 پلیس فتا با بنده تماس گرفت و مشخصات فردیو خواست که در پخش زنده ... بنده رو حمایت مالی کرده بود از طریق درگاه ... ... بنده از واریز کننده یک اسم و فامیل داشتم که گفتم بهشون. 3 ماه بعد مجدد تماس گرفتن که پول سرقتی بوده و باید پس بدی و حساب بانکیمو مسدود کردند. امروز یه اس ام اس واسم اومد که قرار نهایی شما در مورد پرونده فلان ردیف 1 صادر شد. داخل سامانه ثنا چک کردم قرار منع تعقیب بود و اون فرد که شخص دیگری بود به اتهام کلاهبرداری از بنده شکایت کرده بود. میخواستم بدونم با این اتفاقات حساب بانکی بنده همچنان مسدود میمونه یا باید اقدامی انجام بدهم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

باید به شعبه مراجعه کنید