مشاوره حقوقی رایگان - زمان اعسار

سلام حکم جلب من به علت ضمانت در بانک اومده در حالی که معسر از پرداخت هستم و بیماری ام اس دارم، با دادن درخواست اعسار چه مدتی طول میکشه تا حکم اش داده بشه؟

پاسخ ها :

سید عبدالناصر ساداتی

جناب آقای سید عبدالناصر ساداتی :

با عرض سلام اگر ظرف مدت یک ماه از تاریخ ابلاغ اجراییه شما دادخواست اعساز بدید حکم جلب به طرف مقابل شما داده نمیشه.
اگر بعد از این مدت دادخواست اعسار رو تقدیم کنید باید ضمانت مناسب به دادگاه بدید .
مدت زمان رسیدگی هم بستگی به حجم کار شعبه داره.معمولا از سه ماه تا پنج ماه طول میکشه تا نتیجه دادخواست اعسار مشخص بشه

سید عبدالناصر ساداتی

جناب آقای سید عبدالناصر ساداتی :

با عرض سلام و احترام

اگر شما ظرف مدت یک ماه از تاریخ ابلاغ اجراییه ش؟دادخواست اعسار تقدیم دادگاه می کردید حکم جلب به طرف مقابل شما داده نمیشد.
چونکه بعد از این مدت دادخواست اعسار رو تقدیم کردیذ باید ضمانت مناسب به دادگاه بدید و تا زمانی که دادخواست شما به موجب رای قطعی رد نشه حکم جلب صادر نمیشه.
احتمالا محکوم به برای شما قسطی بشه و.مقداری هم به عنوان پیش پرداخت برای شما معین کنند .
مدت زمان رسیدگی هم بستگی به حجم کار شعبه داره.معمولا از سه ماه تا پنج ماه طول میکشه تا نتیجه دادخواست اعسار مشخص بشه

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

مدت رسیدگی و صدور رای بستگی به شعبه و تراکم پرونده ها دارد