مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

شوهر من با یک دختر مجرد رابطه داشته و الان میگوید چون دختری شو برداشتم عذاب وجدان دارم نمی تونم این طوری ولش کنم یا باید درستش کنم یا ازدواج و من دوتا بچه دارم دوست ندارم بچه هامو ترک کنم و تحمل این شرایط رو هم ندارم اگر شکایت کنم حرف من به جایی میرسد

پاسخ ها :

یک وکیل

نتیجه شکایت شما بر فرض اثبات رابطه نامشروع حداکثر محکومیت شوهرتان و آن دختر به چند ضربه شلاق است نه چیز دیگر . اگر میخواهید بچه ها را ترک نکنید شرایط را تحمل کنید . اگر تحمل شرایط را ندارید نقض شرط ضمن عقد را ثابت کنید تا بتوانید طلاق بگیرید. ادامه این زندگی اصلا به صلاح شما نیست با اینحال طلاق گرفتن هم به راحتی نیست