مشاوره حقوقی رایگان - سو پیشینه

با سلام
من سال 91موقع خدمت سربازی به جرم ارتشا در دادسرای نظامی محکوم به 8ماه حبس تعزیری و 300هزارتومان جزای نقدی شدم که در سال 93بعد خدمت سربازیم اجرای حکم شد و من پس از 80روز حبس با عفو مشروط و پرداخت جزای نقدی ازاد شدم
خواستم بدونم این برای من سابقه میشه؟ومن با گذشت سه سال از اجرای حکم الان میتوانم گواهی عدم سو پیشینه بگیرم؟

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

بله میتوانید و اتهام شما در گواهی صادره قید نخواهد شد مگر در صورت درخواست مراجع برای تعیین و بازنگری در مجازات