مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد کار ساختمانی

اینجانب بابت گچ کاری منزلم با یک گچ کار قرارداد کاری بسته ام که تا به امروز با توجه به کار انجام شده 15 میلیون به ایشان طی واریز به کارت بانکی ایشان پرداخت کرده ام در ادامه کار 4 میلیون دیگر کار کرده اند که به ایشان چک سه ماه به همین مبلغ داده ام و این بعد از گرفتن چک کار را حدود یک ماه است که تعطیل نموده است و برای ادامه کار امروز و فردا می کند و با توجه به اینکه برای تحویل به موقع کار در قرارداد جریمه ای در نظر نگرفته ام چطور می توانم از ایشان شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

منطبق با قرارداد خود الزام به انجام تعهد طرف خود را بخواهید

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

قطعا باید دادخواست الزام به اجرای کامل مفاد قرارداد پیمان علیه ایشان مطرح کنید