مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در ساخت زمین

سلام. در سال 92 زمینی را از بنیاد مسکن با مشارکت خریداری کردیم و برای وام گرفتن مجبور شدیم 5 نفر را به بنیاد معرفی کنیم که یکی از آنها اصلا در خریداری زمین شراکت نداشته ولی در برگه واگذاری موقت زمین بنیاد نام این فرد به عنوان شریک یک و یک پنجم دانگ معرفی شده است که وی اصلا هیچ پولی پرداخت نکرده و الان که زمین ساخته شده و آپارتمان است ادعای مالکیت دارد و کلید می خواهد. در دادگاه حقوقی هم شکایت برای بدهی ایشان کرده ایم. آیا دادگاه میتواند بگوید ایشان مالک است و کلید باید داشته باشد.

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

اگر برای بدهی شکایت کردید یعنی خودتان قبول کردید مالک است ....بهتر است وکیل بگیرید