مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت منزل

باسلام ،وقت بخیر
در یک معامله ، فردی ادعا کرده منزلی را از صاحب خانه خریده در حالی که امضا و اثر انگشت صاحب خانه پای کاغذ نبوده اما معامله دارای شاهدانی بوده که امضا و اثر انگشت آنها ثبت است و حاضر به قسم خوردن در صحت این معامله هستند و صاحب ملک فوت کرده است.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اصولا اثبات مالکیت با شهادت شهود قابل اثبات است چه مبایعه نامه باشد چه نباشد ولی قرائن و نشانه ها را هم قاضی در نظر می گیرد مثلا تصرفات طولانی مدت مدعی بر همان ملک یا رسید پرداخت وجه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام قرارداد بدون امضاء فروشنده فاقد اعتبار است مگر اینکه شهود به وجود قرارداد شفاهی شهادت بدهند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

امضای صاحب خانه برای انجام‌معامله لازم است.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام قراردادبدون امضا فروشنده فاقد اعتبار می‌باشدمگراینکه شهودبه وجود قرارداد شفاهی شهادت بدهند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شهودمی تواند به عنوان یکی از ادله اثباتی موثر باشد

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

باید معامله اثبات شود و خواهان باید اثبات ان را از دادگاه بخواهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به توضیحات شما جهت
اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی
قرارداد و اخذ توضیحات بیشتر خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

امضا خریدار و فروشنده لازم است شما باید دادخواست اثبات بیع بدهید