مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک توسط بانک

سلام
مغازه ای به تاریخ 96/11/15 خریداری کردیم و 550 میلیون تومنش را دادیم قرار شد 250 میلیون هنگامی که فروشنده سند بزند بدهیم. حالا بعد دو سال فروشنده میگوید در تاریخ 97/02/27 بانک مغازه مربوطه رو به علت بدهی فروشنده به بانک توقیف کرده و نمیتواند برای ما سند بزند (مدارکش را ارایه کرده صحتش ثابت شده) مگر اینکه ما مبلغ 250 تومن را الان پرداخت کنیم بدهی اش را تسویه کنیم تا بتواند برای ما سند بزند. ایا بانک میتواند 4 ماه بعد از معامله ما که به صورت قولنامه معتبر در دفتر املاک هم ثبت شده ملک را توقیف کند؟ و یا اینکه فروشنده جهت اینکه پول را از ما بگیرد و بدهی اش را به بانک بدهد ما را اصطلاحا میترساند از اینکه ممکن است ملکمان توسط بانک مصادره شود؟

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام ..احتمالا ملک قبل از قولنامه در رهن بانک بوده ..البته ایشان حق نداشته ملک رهنی را به شما بفروشد میتوانید وکیل کرفته و شکایت کنید...بهتر است خودتان با بانک طرف بشوید

پرسشگر :

جناب بابایی ممنون از پاسختان
اما بنده عارضم ملک حدودا 6 ماه بعد از قولنامه ما توسط بانک مصادره شده
ایا بانک میتواند ملکی که ما قبلا خریداری کردیم به جای طلبش از فروشنده ملک بگیرد؟

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله بانک می تواند ملک را توقیف و مزایده و به فروش برساند زیرا سند رهن بانک مقدم بر معامله شما بوده.