مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت وام مشارکت در ساخت توسط سازنده

با سلام و عرض خسته نباشید.
تعدادی از واحدهای یک مجتمع را بانک به خاطر طلب برداشته است و سند به نام خودش زده ( سازنده وام مشارکت گرفته و تسویه نکرده است و واحدها را قولنامه ای فروخته است) تعدادی از واحدها را مازاد از طلبش اعلام کرده و سند آن ها به نام فروشنده است. مالکین چند تا واحد که بانک برداشته اول به ما تبریک گفتند و بعد گفتند چون وام روی همه ساختمان بوده شما هم باید سهمتون رو بپردازید.
ما هم ابتدا میخواستیم با آنها همکاری کنیم و بپردازیم ولی آن ها رفتند و واحدهای ما را توقیف کردند. ما هم از تصمیم خود منصرف شدیم.
لذا میخواستم بدانم ما از نظر قانونی ملزم به پرداخت مبلغ تعیین شده هستیم یا نه؟
با تشکر فراوان از شما.

پاسخ ها :

عدم پرداخت وام مشارکت در ساخت توسط سازنده توقیف ملک توسط بانک پرداخت وام مشارکت در ساخت وام مشارکت در ساخت وام