مشاوره حقوقی رایگان - یارانه

سلام خسته نباشید بنده 23سال سن دارم و مجرد هستم به همین دلیل یارانه بنده به حساب پدرم واریز میشود اما بدلیل بدهی پدرم بنده یارانه ای ندارم چون حساب سرپرست مسدود شده است. آیا میشود که یارانه را از سرپرست جدا کرد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید?

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام حساب یارانه اصولا نباید مسدود شود از مرجع مسدود کننده پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام حساب یارانه مسدود نمی شود اگر این اتفاق افتاده است به مرجع مسدود کننده مراجعه نمایید

در ذهن شما می توانید از طریق پلیس 10 یا فرمانداری یا سازمان هدفمندی یارانه ها اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
امکان رفع مسدودی یارانه سایرین یعنی بجز محکوم علیه میسور است.