مشاوره حقوقی رایگان - گارانتی خودرو

سلام وقتتون بخیر من ی ماشین فروختم بصورت لفظی ب طرف گفتم گارانتی نداره ماشین ایشون هم پذیرفتن و کارشناس آوردن از بیرون و برگه کارشناسی گرفتن که ماشین بی رنگ بدون تصادف می‌باشد و فنی خودرو سالم می‌باشد
حالا ماشینو برده موتورش عیب پیدا کرده بمن زنگ زد گفت ماشین گارانتی نداره و ازت شکایت میکنم آیا میتونن شکایت کنند ؟؟و من چکار کنم ؟ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اعلام معیوب بودن خودرو را نکرده باشید نیتوانید فسخ کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله ‌
شما باید ارش ما به التفاوت مبیع معیوب را پرداخت نمایید البته با شرایط خاصی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ماشین گارانتی نداشته باشد می تواند شکایت کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست مابه تفاوت را بپردازد مگر