مشاوره حقوقی رایگان - ضبط کامیون امانتی

باسلام متهم به حمل ونگهداری 40کیلو تریاک شدم کامیون امانت دستم بود ولی بعداز 6سال کامیون مزایده وبعنوان اوراقی فروخته شده مالک کامیون شکایت من را کرده ومحکوم شدم حالا کامیون که فروخته شده بعنوان اوراقی تعویض پلاک شده وبا مراجعه مالک جوابی نمی‌دهند آیا قاضی که حکم را داده وضبط کامیون قانونی نبوده راهی چاهی هست

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال بسیار کلی می باشد می بایست تمام پرونده مورد بررسی قرار بگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
اگر ضبط کامیون قانونی نباشد میتوانید طرح دعواکنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر حقوقی ، نیاز به بررسی دادنامه صادره است