مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه

با سلام
پس از فوت پدربزرگم مبایعه نامه ای از سمت شوهرخاله م رو شده که مغازه و زمین کشاورزی را خریداری کرده که در مبایعه نامه نوشته شده هیچ پولی در بنگاه رد وبدل نشده و پس از عقد مبایعه نامه پدربزرگم فوت شده.. سن پدربزرگ 88 سال بوده.. تکلیف ورثه چیست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ادعای جعل مطرح بفرمائید
بدیهی است اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی
مفاد مبایعه‌نامه و جزئیات موضوع میباشد

امکان اقامه دعوا وجود خواهد داشت
و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام بررسی می بایست وکیل بگیرند و موضوع را پیگیری کنند تا بتوانند حقوق خود را دریافت کنند