مشاوره حقوقی رایگان - زمين

با سلام پدر بنده حدود ده سال پيش زميني رو به من از طريق مبايعه نامه فروختن و ايشون سه سال پيش فوت كردن حالا برادر و خواهراي ديگه از من شكايت كردن و ادعا روي زمين دارن آيا ميتونن كاري كنن و اينكه من بايد جيكار كنم ممنون از راهنماييتون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد و
...

لیلا شکیب

سرکار خانم لیلا شکیب :

سلام
شما مبایعه نامه و نیز اسناد پرداخت مبلغ زمین را در دادگاه ارایه دهید.

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

سلام. اگرمبایعه نامه صحیح دارید کاری از مدعیان برنخواهد آمد. وکارخواصی هم لازم نیست بکنید زیرا اونها مدعی هستند وباید اثبات کنند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به هر صورت اگر مبایعه نامه بصورت قانونی تنظیم شده ادعای خلاف آن بر عهده کسانی است که طرح دعوی کرده اند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر مبایعه‌نامه به صورت دقیق و کامل تنظیم شده باشد شما مالک ملک محسوب خواهید شد
ولی شما باید در جلسه دادرسی به صورت دقیق دفاع نمایید و

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
بایست دادخواست دقیقی تنظیم کنید و مالکیت خودتون رو اثبات نمایید
در این صورت کاری از پیش نخواهند برد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

قاعدتا خیر مگر دلایل روشن و مشخصی داشته باشند

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام بله می توانند علیه شما اقدام نمایند ، شما نیز باید با ارائه ی مبایعه نامه به دادگاه اعلام نمایید که مالک فعلی زمین هستید و همچنین اگر آن زمین سند رسمی دارد ، تقاضای صدور سند رسمی را از محکمه بنمایید موفق باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که به صورت قانونی خرید و فروش شده باشد سمند و بی مشخص باشد و سورین بوده باشد خیر متعلق به شما می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدرتان با اختیار و در سلامت عقل و روان انتقال داده باشد قرارداد معتبر است و بقیه وراث حق اعتراض ندارند.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،به استناد مبایعه نامه،مدارک پرداخت ثمن وشهودی اگر دارید،دفاع نمایید.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.اگه زمین سند رسمی داره دادخواست اثبات وقوع بیع والزام به تنظیم سند بدهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با توجه به این که مبایعه نامه دارید می توانید علیه وراث دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی رسمی تقدیم دادگاه نمایید .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام به شما مخاطب سایت دادراه باید اینگونه بگوییم که پرونده هایی که تماما ملکی یا حتی یکی از ابعاد آن نیز مربوط به اراضی و املاک و باغات و کلا اموال غیر منقول میشود به این شکل نیست که فقط سوال پرسیدن کوتاه و مختصر شما را به راه حل نهایی سوق دهد چرا که ابعاد گسترده مسائل حقوقی مخصوصا پرونده ملکی را نباید ندید گرفت به این خاطر که احتمال می‌رود اشتباه در خود عنوان خواسته که در ستون دادخواست ذکر میکنید یا دفاعیات به ضرر افراد دخیل تمام شود . با توجه مطالبی که قید شد بهتر است بررسی مفصلی از اوضاع و احوال پرونده صورت گیرد اینکه چگونه طرح دعوی شود و دلایل آن چه میتواند باشد و آیا این دلایل نیز باید در ارسال دادخواست بارگزاری شود یا خیر و بر چه مواد قانونی استناد شود مهم است چرا که باید بر اساس قوانین و مستدل باشد و بهتر است که بدانید درصورتی که دادخواست به طور دقیق و صحیح مطرح نشود یقین داشته باشید که در اولین مرحله رسیدگی رد شده و همچنین ممکن است شرایط شکلی آن درست باشد و نام دادخواست را بشود روی آن گذاشت ولی به صلاح نباشد که این نوع دادخواست با این کیفیت و این دلایل به شعبه قضایی ارسال شود که این از وظایف وکیل است که این مصلحت را تشخیص دهد . اگر هم که پرونده در جریان باشد باید مطالعه پرونده در شعبه حقوقی صورت گیرد که وکیل از جزئیات پرونده باخبر شود و دفاعیات مناسب و کاملی انجام دهد .

زهرا نوری توران پشتی

سرکار خانم زهرا نوری توران پشتی:

با سلام . درصورت وجود مبایعه نامه شما مالک هستید و شکایت خواهران و برادران بی نتیجه است .

مهدي  حسنوند

جناب آقای مهدي حسنوند :

با سلام
اگر اثبات کنید معامله به نحو صحیح در همان زمانی که گفتید انجام شده خیر کاری نمیتونن بکنن

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر اگر فروخته شده و مبایعه‌نامه دارید مشکلی ایجاد نمیشود اگر ایجاد مزاحمت میکنند قابل شکایت هست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مبایعه نامه در صورتی که از شرایط و مبانی طبق قانون تبعیت کرده باشد ، هیج خللی به آن وارد نخواهد شد . به عبارت دیگر ، در صورتی که بیع به وقوع پیوسته بین پدر و شما صوری نباشد ، خواهران و برادران شما ، به نتیجه نخواهند رسید.