مشاوره حقوقی رایگان - درباره تحویل ندادن آپارتمان

با سلام من یه آپارتمان خریدم که از تاریخ تحویل 2 سال می گذرد
اکنون آپارتمان کامل شده ولی مشاعات کامل نشده میخواستم برم بشینم تا کامل کنه ولی میگه تا امضا نکنی که هیچ هزینه ای جریمه نمی خوای نمی گذارم بشینی
اگه برم دادگاه رای میده فعلا بشینم؟
پروسه دادگاه چقدر زمان می بره؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست مدارک شما مورد بررسی قرار بگیرد می تواند طرف مقابل را الزام نمایید و مطابق قرارداد اقدام کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

یه زمانی هست که ملک را تحویل گرفته اید و تمام شده ولی یک زمانی است که ملک تحویل شده ولی موضوعات متفرقه آن مثل خسارت های قراردادی پابرجاست باید رویت کنیم قرارداد را

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
نیاز به برررسی مدارک و قرارداد میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به تحویل مبیع،
و الزام به اخذ پایانکار و صورتمجلس تفکیکی و الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.
خسارت قراردادی نیز قابل مطالبه است.
توجه داشته باشید پیگیری پرونده ممکن است شش ماه تا یک سال طول بکشد.