مشاوره حقوقی رایگان - قطع شدن حقوق مستمری بازنشستگان نیروهای مسلح

با سلام
خواهر من قبل از فوت مادرم که بازنشسته نیروهای مسلح بود طلاق گرفت. بعد از فوت مادرم حقوق مادرمو با کلی دردسر به نام خودش کرد و تا الان ازدواج نکرده. ولی از چند ماه پیش بدون دلیل مستمری رو قطع کردن. و چند بار اومدن واسه تحقیقات که بدونن خواهرم ازدواج کرده یا نه. که همسایه ها گفتن مطلقه است و ازدواج نکرده. حالا سوالی که دارم اینه که حقوق خواهرم دوباره وصل میشه یا نه. در ضمن بعد از چهارماه که مستمری قطع شده هنوز دفترچه بیمه تکمیلی اعتبار داره و خواهرم نه ازدواج کرده و نه جایی مشغول به کار است.
ممنون میشم اگه جواب بدید

پاسخ ها :

یک وکیل

موضوع خواهرتان ارتباطی به شما ندارد