مشاوره حقوقی رایگان - مرور زمان در شکایت به جرم انتقال مال غیر

با سلام ووقت بخیر
ملکی داریم مشاعی ویکی از شرکا بدون رضایت سایر شرکا قسمتی از ملک را به ارزش چهارصد میلیون تومان مجانی به شهرداری واگذار کرده وحدود دو سال از اطلاع سایر شرکا میگذرد ایا شرکا میتوانند در حال حاضر شکایت انتقال مال غیر کنند یا نه مشمول مرور زمان شده اند؟از انجایی که ارزش واگذاری بیش از صدمیلیون تومان هست ایا این جرم از جمله جرایم غیر قابل گذشت حساب میشه ایا امکان شکایت کیفری وجود دارد یا خیر؟از نظر حقوقی ایا امکان ابطال عملیات واگذاری وجود دارد یا خیر؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد