مشاوره حقوقی رایگان - بیمه خدمات درمانی و تأمین اجتماعی

من از سال 76 تا سال 88 پرسنل ارتش بودم و حدود 12 سال سابقه در ارتش و بیمه خدمات درمانی دارم و البته به علت فرار اخراج شدم، و در حال حاضر(سال 1402) حدود 8 سال هم سابقه تأمین اجتماعی دارم؛
آیا امکان دارد که بیمه خدمات درمانی رو به تامین(یا برعکس) اضافه کنم؟
چه مراحلی دارد ؟
ضمنا هیچ پولی از ارتش دریافت نکرده ام
باتشکر

پاسخ ها :

اضافه کردن سابقه بیمه نیروهای مسلح به تامین اجتماعی بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح بیمه تامین اجتماعی بیمه