مشاوره حقوقی رایگان - تعهد به خونه گرفتن شوهرم

سلام. جلسه اول رفتیم دادگاه 11 اردیبهشت بود قاضی پرونده بهش گفت تا 11 خرداد یه خونه بگیر مدارک خودش هم بیار ولی خونه نگرفت بار دوم رفتیم باز مهلت گرفت تا آخر تیر خونه بگیره قاضی پرونده که خانم هستن بهش گفت نگیری دیگه با من طرفی حالا خواستم‌ بدونم‌ حتما باید بگیره آخه وقتی آمدیم بیرون گفت نمیگیرم تو پیام منم گفتم تا یا ماه فرصت داری با قاضی طرفی اگه نگیره خونه واسم چی میشه محکوميت داره باره سوم هست که هی مهلت گرفته هیچ کاری نمیکنه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مهیا نکند میتوان تمکین نکرد و در دراز مدت برای زوجه حق طلاق ایجاد می‌کند گاها وصف مجرمانه نیز دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با صلابت شوهر می‌تواند منز تهیه نماید اما سپس ادعای ایشان رد می‌شود و شما می‌توانید اقداماتی را انجام دهید