مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام همسرم منزلی ندارد ک من را به زندگی مشترک ببرد من می‌توانم به همین بسنده کنم دادخواست طلاق بدم؟

پاسخ ها :

افروز مریدامامزاده

افروز مریدامامزاده :

با سلام می توانید تقاضای طلاق به دلیل عسر و حرج بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به صرف این علت متاسفانه خیر
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر با بنده در ارتباط باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست بدهید و نفقه زن و را مطالبه کنید.
برای تهیه منزل نیز دادخواست الزام به تهیه منزل مستقل و در شأن زوجه بدهید اگر منزل تهیه نکرد و نفقه را پرداخت ننمود می توانید دادخواست طلاق بدهید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول باید دادخواست نفقه و تهیه منزل مستقل با اسباب و اثاثیه بدهید بعد اگر نتونست دادخواست طلاق

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر ولی میتوانید حقوق مالی خود را مطالبه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
شما باید ابتدا دادخواست مطالبه نفقه و تهیه منزل مستقل و در شأن زوجه همراه با تمام وسایل را مطرح نمایید و بعد از صدور حکم قطعی و عدم اجرای حکم توسط زوج ، میتوانید دادخواست طلاق مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا قبل از طلاق می بایست اقدامات قانونی دیگری انجام دهید