مشاوره حقوقی رایگان - حق کسب و پیشه

باسلام .لطفا عزیزان متخصص سوال را کامل بخوانید بعد پاسخ بدهید ممنون میشم .بنده مالک عرصه و عیان ملکی هستم که یکی از مغازه هایش 50 سال پیش در اجاره پدرم بوده و سند سرقفلی بنام ایشان بوده و ایشون 30 سال هست که فوت شده و ازون موقع مغازه در تصرف بنده هست و مشغول به کسب هستم جواز و پرونده دارایی هم بنام خودم میاد و در بنچاق هم اسمی از پدرم نیست ولی من سند سرقفلی ندارم و فقط سند کلی ملک بناممه و در بنچاق هم نوشته مغازه فاقد فعالیت کسبی الان اگه بخام ملک را کلی بهمراه مغازه هاش بفروشم چکار باید بکنم

پاسخ ها :

فروش مغازه بدون سند سرقفلی حق کسب و پیشه مغازه مالکیت عرصه و اعیان ملک فروش مغازه