مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی همان کسب و پیشه است

سلام بر وکلا با تجربه در زمینه سرقفلی مغازه پدربزرگم سال 1350 تا الان در تصرف پدربزگم بوده الان ایشان فوت کرده مدرک سرقفلی پیدا نمی کنیم ایا چون 53 سال تصرفات داشته همین سرقفلی حساب میشه یا حق پیشه حساب میشود مالک تقاضا تخلیه کرد از دادگاه رد شد آیا برای تخلیه مالک باید حق سرقفلی پرداخت کنه

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با توجه به اینکه موضوع مشمول قانون روابط موجر و مستاجر سال 56 می‌باشد حق کسب و پیش متصور است و نه سرقفلی، نیز به نرخ روز مطابق نظر کارشناس محاسبه و مالک می‌بایست پرداخت نماید، بهتر است در این خصوص جهت اخذ راهکار تخصصی تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حق کسب و پیشه است و سرقفلی نیست.
مضافاً بر اینکه مالک به نرخ روز مطابق نظر کارشناس رسمی دادگستری می‌بایست پرداخت نماید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حق کسب و پیشه و تجارت را باید پرداخت کند