مشاوره حقوقی رایگان - چک سرقتی

با سلام
در یک پرونده ضرب و شتم جهت اثبات عداوت و خصومت علیه شاهد شاکی پرونده . تصویر چک و سفته های او را پیوست لایحه دفاعیه کردم حالا اون شخص در دادسرا شکایت به اتهام سرقت دسته چک و سفته و.... انجام داده که این اسناد سرقتی هستند و با توجه به اینکه چکها بدون تاریخ هستند و تا حالا برگشت نشدن چه کار میشه انجام داد؟آیا لایحه دفاعیه که تحویل دادگاه دادم به عنوان اقرار در این پرونده میتونه استناد بشه؟

پاسخ ها :

رضا علمداری

جناب آقای رضا علمداری:

سلام
وقتی تصویر اوراق را پیوست کرده اید یعنی در مالکیت شماست . در خصوص شکایت ایشان ثابت نمایید با ایشان مراوده مالی و کاری داشته اید شکایت ایشان کم لن یکن و شهادت ایشان به دلیل عداوت رد میشود

سید عبدالناصر ساداتی

جناب آقای سید عبدالناصر ساداتی :

سلام .شما شاهد ببرید که به دلیل معامله یا حساب و کتاب این چک ها و سفته ها نزد شماست.در ضمن این ایراد رو بگیرید که اگر این همه مدرک از شما سرقت شده چرا قبلا به دادگاه و بانک اعلام نکردید؟