مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

بنام خدا
با عرض سلام
این جانبه قطعه زمینی را با پسرم معاوضه نمودم با قولنامه عادی در سال 84 قرار شد هرکدام در زمین دیگری که معاوضه کردیم ساخت کنیم متاسفانه سند رسمی نزدیم بنام هم من با قولنامه ای که داشتم پروانه ساخت گرفتم و اخذ وام مسکن کردم و در زمین پسرم که اکنون مال من شده بود ساخت نمودم و پسرم نیز چنین کرد
اما شوربختانه بعد از گذشت 4سال پسرم با سندی که هنوز بنام خودش بود و قرار بوده بنام من بزنه ضامن دوستش نزد شخصی میشود و وکالت تام بهش میده در زمان موعود چک فرد چک را پاس نمیکند و اون طرف تمام ملک رو به شخصی دیگر منتقل میکند
من شکایتی تحت عنوان اثبات مالکیت ابطال معامله فضولی و ابطال سند رسمی ،،، رئیس دادگاه استماع شهادت را پذیرفت منتها در اخر پرونده بدست قاضی دیگری افتاد ایشان اصلا شهادت ها را نپذیرفت استعلام از بانک و ادارات مربوطه و تحقیق و معاینه محل را انجام نداد و قرار رد دعوی دادن تجدید نظر رای ایشان را نقض نمود و پرونده را مجددا جهت ادامه فرستاد دادگاه بدوی جلسه مجدد تشکیل شد اما 7ماه طول کشید تا رای داد و قاضی در موضع لجوجانه نقض شدن رایش نهایت بی عدالتی را در صدور رای کرد و اینبار حکم بر بی حقی داد مجددا اعتراض نمودم پروندم 98/2/3 رسیده بدست دادگاه تجدید نظر اما از ان زمان تا کنون هنوز پرونده به شعبه ای که قبل سابقه داشته نرسیده و هرچی مراجعه میکنیم تجدید نظر میگن نمیدونیم پروندتون چکار شده حتی حضوری نزد رئیس دادگاه هم رفتیم اما هیچ نتیجه ای نگرفتیم
خواهش میکنم راهنماییم کنید چکار کنم ؟؟؟
ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل

کاری نمیتوانید بکنید جز اینکه وکیل بگیرید به پرونده سرکشی کند