مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست دیوان عدالت اداری

با سلام و احترام من دادخواستی داشتم زمانی که رفتم به دفتر خدمات قضایی دفتر خدمات قضایی گفت که ما سامانه مون قطع و هیچ دادخواستی نمیتوانیم ثبت کنیم

من هم روز آخر اعتراضم بود نهایت با مشورت با دفتر خدمات و دفتر نمایندگی دیوان عدالت اداری در استان مان

فرمودند که دادخواست را پست کنم

من هم پست کردم بعد از یک ماه دیگر که تماس گرفتم دیوان موضوع را پیگیری کنم فرمودند چون دادخواست در فرم مخصوص دادخواست دیوان نبوده ما ترتیب اثر ندادیم

حالا راهی هست که دادخواست ثبت بشه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
موضوع باید بررسی شود
گاها راهی وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با توجه به گذشت زمان امکانی وجود ندارد