مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف با شورای محل

با سلام بنده زمینی در روستا با سند شورایی دارم میخواهم بفروشم اعضای شورا به دلیل اختلاف شخصی که با من دارند بدون دلیل قانونی مانع فروش شده اند و حتی از دادن معرفی نامه به بنیاد برای ساخت و ساز خودداری میکنند لطفا راهنمایی بفرمایید؟باتشکر

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

شما تحت عنوان مزاحمت ملکی علیه ایشان شکایت و راجع به تخلف به فرمانداری مراجعه کنید