مشاوره حقوقی رایگان - دزدیده شدن طلا

سلام خسته نباشید طلاهای من چندوقت یکبار چندتا تیکه اش گم میشود در صورتیکه در منزلمون رفت و آمدی نمیشود و وسایل منزل جابجا نمیشود و همسرم هم میگوید پیدا میشود ولی الان یکساله پیدا نشده و هرزمان میخوام شکایت کنم میگه پیدا میشه من به خودشون مظنونم از چه طریقی میتونم پیگیری کنم نا مطمین بشم؟ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
میتوانید طرح شکایت نمایید تا کارآگاهان آگاهی بررسی کنند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر دلیل مستند نداشته باشید نمیتوانید شکایتذکنید

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،صرف ظن وادعا برای شکایت کفایت نمی کند وباید دلیل ومدرک داشته باشید